Op het einde van een doodlopende straat vind je deze recent verbouwde gelijkvloerse villa. De verbouwing is zeer grondig uitgevoerd. Een nieuw dak, ramen en een volledig nieuwe binnenafwerking werd voorzien. Ook oprit en tuin werden onder handen genomen. De woning is voorzien van zonnepanelen en slimme thermostaat/rookmelder van Nest. Een ingebouwde gashaard maakt het extra gezellig tijdens de lange winteravonden. Verder zijn er 3 kamers, een badkamer met inloopdouche en een volledig uitgeruste keuken met alle moderne toestellen.  In de tuin vind je en leuk zomerterras en gezellig overdekt winterterras. Een nieuwe moderne ingerichte container doet dienst als luxe tuinberging. Het plaatje klopt hier. Volledig!

Slim verkocht, zonder makelaar. € 17.569 bespaard aan commissie.

GEBOUWD
GEBOUWD

1970

Gerenoveerd
Gerenoveerd

2016

TERREIN
TERREIN

1029 m²

WONING
WONING

175 m²

KAMERS
KAMERS

3

BADKAMERS
BADKAMERS

1

Woordje van de eigenaar:

Hallo, ik ben Hilde. Omwille van een carrièreswitch verhuis ik naar Hasselt.
Terug naar mijn roots en kort bij familie en vrienden. Na 26 jaar, niet zonder een beetje pijn in het hart, maar tegelijk ook met enorm veel zin in de nieuwe uitdagingen die Hasselt voor me in petto heeft. Het was fijn wonen hier, niet enkel door de heerlijke rust en uitstekende ligging maar ook de geweldige buren.
Wie kan zeggen dat zijn straat een eigen feestcomité heeft?! In de zomer schiet deze in gang voor een leuke bbq en in de winter klinken we zo samen op het nieuwe jaar. Hier kom je niet alleen wonen. In de Dennenweg kom je leven. 

CONTACTEER HILDE

Uitrusting

Vloerverwarming
Zonnepanelen
Domotica
Gashaard
Inloopdouche
Regendouche
Oplaadpunt Elektrische Wagen
Carport

Inductiefornuis
Combi-oven
Koelkast
Afwasmachine
Koele berging
Kruipkelder
Zolder
Recuperatie regenwater

In de buurt

Op wandelafstand ben je in het centrum van Haacht. Je vindt er een goed vertegenwoordigde middenstand en prima scholen. Voor de bekende supermarkten, mooie kledingszaken en leuke restaurants hoef je helemaal niet de wagen te nemen. En met zijn centrale ligging tussen Leuven en Mechelen ben je zo in Brussel of Antwerpen. De luchthaven van Zaventem ligt slechts op twintig minuten van de woonst en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. 

Voor de festivalliefhebbers is er natuurlijk Rock Werchter. Op minder dan 5 kilometer sta je op “de wei” te genieten van je favoriete muziekband. Kom zeker eens deze leuke buurt verkennen en waarom niet meteen met de fiets want we zijn gelegen op een aantal belangrijke wandel- en fietsknooppunten.

Agent

Hilde Grietens

Phone Calls 015 64 84 64 Message info@hellohome.be

Stuur een bericht naar Hilde.

  ADRES

  Dennenweg 47

  3150 Haacht

  BEZICHTIGINGEN

  Op afspraak.

  TELEFOON

  015 64 84 64

  E-MAIL

  info@hellohome.be

  Zelf je woning verkopen?

  Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

  Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

  bezoek Hello Home

  Powered by hellohome.be

  Slim verkopen, zonder makelaar.

  Share This